PVC vloeren

De ideale harde vloer

PVC vloeren zijn op dit moment een hot item op vloerengebied. Ze zijn eenvoudig schoon te houden en verkrijgbaar in een houtlook of steenlook. Ze zijn is stroken maar ook in tegelvorm te krijgen. Een pvc vloer is net als laminaat nauwelijks van een houten vloer te onderscheiden. Bovendien is de textuur fantastisch omdat je het reliëf voelt van een echte houten vloer. Een PVC vloer is onderhoudsvriendelijk, geluiddempend, heeft een hoge slijtvastheid en veel decoratieve mogelijkheden. Bovendien is het een ideale vloer in combinatie met vloerverwarming.

 Wij leveren ook ondervloeren. Elke ruimte is anders dus vraagt om een gepaste aanpak qua geluidsdemping. Tevens kan er bij ons een gespecialiseerde vloerenlegger ingehuurd worden.

LayRed, de ideale vloer voor renovatie

LayRed is de sterkste vinylvloer van Moduleo en ontwikkeld om zijn mannetje te staan in de meest extreme omstandigheden. De meerlagige vloer – met geïntegreerde ondervloer – biedt alle voordelen van vinyl en voegt daar sterkte aan toe.

Je legt de amper 6 mm dikke vloer makkelijk over een bestaande, vaak oneffen vloer, zonder die te moeten uitbreken of egaliseren. Dankzij zijn sterke kern en geïntegreerde, rode ondervloer is LayRed in staat om openingen en oneffenheden in bestaande vloeren te overbruggen. Dat maakt van LayRed de ideale vloeroplossing voor elk renovatieproject!

Lees meer over dit product op www.moduleo.com

Kleuradvies!