Muurverf

Duurzame, extra dekkende muurverf

Muurverf kan je in bijna alle denkbare kleuren laten mengen. Het voordeel daarvan is dat er altijd een kleur is die bij je interieur past. Je kiest uit kleurwaaiers in de winkel of je hebt zelf al een kleur op het oog. Bovendien mag je altijd een kleurwaaier meenemen om thuis uit te zoeken. Door alleen al een andere kleur aan te brengen creëer je een hele andere sfeer in huis. Kom je er helemaal niet uit dan geven wij kleuradvies aan huis. Wij hebben onze Colors collectie muurverven en de PURE by Flexa.

Proftex

Ons huismerk van Colors is Proftex . Dit is een duurzame, extra dekkende matte muurverf voor muren en plafonds binnenshuis. Deze hoogwaardige muurverf dekt zeer goed en is in honderden kleuren verkrijgbaar. Deze muurverf is makkelijk te verwerken en goed reinigbaar. Met 1 liter doe je ongeveer 8 tot 10 vierkante meter. Dit is afhankelijk van de ondergrond en de zuiging.

Proftex Superieur

Colors proftex superieur is een duurzame, ademende, extra dekkende, matte muurverf voor binnen en buiten. Deze hoogwaardige acrylmuurverf dekt zeer goed en is ook weer in honderden kleuren te verkrijgen. De muurverf is makkelijk te verwerken, goed reinigbaar en weersbestendig. De hoeveelheden die te verkrijgen zijn, 1 liter, 2,5 liter, 5 liter en 10 liter. Daarnaast zijn er ook kleurtesters te mengen als je nog niet zeker bent van je kleur.

Kleuradvies!