Tapijt

Een zachte, warme en sfeervolle uitstraling

Tapijt geeft je interieur een warme, zachte uitstraling en persoonlijkheid. Het is een heerlijk gevoel om op blote voeten op tapijt te lopen. Tevens is het goed voor je gewrichten. De demping zorgt ervoor dat je gewrichten geen harde klappen op hoeven te vangen. Uit recent onderzoek is zelfs gebleken dat tapijt ook geschikt is voor personen met allergie. Het tapijt houdt de stofdeeltjes vast en dwarrelt niet rond zoals op harde vloeren.

Soorten tapijten

Sommige tapijten lenen zich beter voor de ene ruimte dan voor de andere. Dus je dient goed advies te krijgen met wat betreft welke ruimtes het tapijt komt en waar de ruimtes voor gebruikt worden. Houdt rekening met het soort vezel, textuur en stijl welke het best past bij je huis. We hebben vele soorten tapijten, van wol, berber, bouclé, hoogpolig en laagpolig tapijt. Er zit dus altijd wel een soort tapijt tussen die aansluit aan jou persoonlijke wensen. Bezoek onze winkel om de collectie te bekijken en je te voorzien van goed advies.

Karpetten

Door ons uitgebreide assortiment is er altijd wel een kleur die bij jouw interieur past. Naast kleur en poolhoogte, kun je ook de randafwerking kiezen. Je hebt hier drie mogelijkheden: festonneren, blind gebandeerd en volume.

tapijt willard
willard tapijt
Kleuradvies!