Over ons

Meijer Colors@Home


Een familiebedrijf dat al vanaf 1977 gerund wordt door de familie Meijer. Van oudsher een verfspeciaalzaak, maar sinds enkele jaren meer gericht op woninginrichting zoals raamdecoratie, vloeren, wanden en gordijnen. Esther is sinds 1990 eigenaar van Meijer, dat sinds begin 2012 de naam Meijer Colors@Home draagt. Een fris, gezellig en vooral klantvriendelijke winkel.

Meijer Colors@Home is een eigentijdse winkel, met oog voor detail en een passie voor interieur en kleur. Meijer Colors@Home  staat voor het realiseren van een totaalconcept, dat steeds verandert. Wij geven je graag de inspiratie wat er allemaal mogelijk is op het gebied van kleur en woningstoffering. De wens van de consument staat hierin centraal. Dat kan in de winkel maar het is meestal beter als wij een goed beeld krijgen bij je thuis en komen we graag langs. Bovendien is het geven van advies toch afhankelijk van lichtinval, je smaak en stijl en de ruimte. Esther heeft alle kennis op het gebied van woningstoffering, kleur en het technische gedeelte. Belinda is kleuradviseur en etaleur/stylist. Samen komen we altijd tot een passend advies. We zien je dan ook graag terug in de winkel.

 

Esther Korsten-Meijer

Eigenaar

Esther Korsten-Meijer is eigenaresse van Meijer Colors@Home sinds 1990.

Belinda Jordens

Stylist en eigenaar van @BELINDA

Belinda is sinds 2009 werkzaam bij Meijer. Ze heeft haar eigen bedrijf in illustraties, styling en binnenkort de verkoop van woonaccessoires @BELINDA

Bert Korsten

Monteur

Bert is de man van Esther en opticien van beroep. Hij werkt tevens mee als monteur van raamdecoratie e.d.

Kees van Meurs

Stoffeerder

Kees is onze vaste stoffeerder naast zijn werkzaamheden in eigen bedrijf.

Wat klanten zeggen

Kleuradvies!