Overgordijnen, inbetweens en vitrages

Gordijnen voor warmte en sfeer in huis

Overgordijn

Niets is mooier dan een af interieur met gordijnen. Ze zijn sfeervol, geven warmte en karakter aan je huis. Gordijnen hebben vele voordelen. Naast dat het mooi kijkt in je interieur geven ze ook de nodige warmte als isolatie in de winter. In de zomer houden ze juist de warmte buiten. Overgordijnen zijn extra te voeren met een verduisterende stof. Daarnaast bestaan er ook standaard al gordijnen die verduisterend zijn. Perfect natuurlijk voor de slaapkamer. Ook zijn er speciale brandvertragende stoffen voor gordijnen.

Inbetween

Inbetweens geven je interieur een open en luchtig gevoel. Als de zon schijnt buiten wil je daar binnen natuurlijk van meegenieten. Door de semi transparante stof krijg je een mooie lichtfiltering in je kamer. Inbetweens zitten qua stofdichtheid tussen overgordijnen en vitrage in. Ook erg mooi in combinatie met gordijnen maar ook met raamdecoratie. Ze geven vooral een gezellige indruk en de akoestiek is hierdoor ook erg goed.

Vitrage

Wil je je interieur licht en luchtig houden dan kun je kiezen voor vitrage. Vitrage valt door de lichte, transparante stof soepel en elegant naar beneden. De stoffen kunnen een mooie subtiele glans hebben maar ook heel basic van natuurlijke materialen. Bij daglicht valt het licht mooi binnen zonder dat je inkijk hebt. In combinatie met overgordijnen heb je ook ’s avonds je privacy.

Gordijnen
inbetweens
inbetweens
Kleuradvies!