Binnen- en buitenlakken

Schilderen met de beste lakken

Binnen schilderwerk

Schilderwerk voor zowel binnen als buiten is even belangrijk. Ook binnen heb je namelijk te maken met temperatuur verschillen, vocht en dagelijks gebruik. Daarom is het belangrijk ze een goede verflaag te geven. Binnen wordt veelal verf op waterbasis gebruikt. Daardoor heb je minder verflucht binnen en droogt de verf sneller. Een bijkomend voordeel is dat verf op waterbasis minder snel vergeelt. Vooral op donkerdere plekken wordt de verf snel geel, met name de lichte verfkleuren. Als je met verf op waterbasis schildert dan is het belangrijk om de grondverf ook op waterbasis te gebruiken. Een goede onderlaag resulteert tot het beste resultaat.

Buiten schilderwerk

Professionele buitenverf voorkomt aantasting van houtwerk door UV-straling en beschermt tegen weersinvloeden. Je hebt zo minder kans op houtrot. Er zijn diverse verfsoorten verkrijgbaar. Een aantal vragen zijn daarbij belangrijk. Hoe is de ligging van je huis? Wil je transparante verf of dekkende verf? Wil je hoogglans of zijdeglans? Wij kunnen je voorzien van uitstekend advies wat past bij je huis en wensen.

Welke verfmerken hebben wij

Wij voeren de professionele lakken van Trimetal en Sikkens. Daarnaast hebben wij ons eigen huismerk Colors voor binnen en buiten en de Pure collectie van Flexa. Natuurlijk kunnen we buiten deze merken ook andere merken bestellen. Wij mengen de kleuren ter plekke op onze verfmengmachine. Je kunt bij ons ook voor al je schildersbenodigdheden terecht.

Een vakman nodig

Zoek je een professioneel bedrijf voor al je schilderwerk dan is Patrick Meijer met zijn bedrijf Kleur bekennen uit Oss de aangewezen vakman.

sikkens akzo nobel jonge coatings
trimetal jonge coatings
Pure van Flexa
Kleuradvies!