02
mei

Forbo Winactie

Op donderdag 26 april ontving Marlies Hol uit handen van Esther Korsten van woonwinkel Colors@Home Meijer te Nuland een gratis Marmoleum vloer van 50 m2

Marlies heeft meegedaan aan de facebook winactie van Colors@Home, de landelijke woonwinkel formule waar Esther lid van is.

Voor Marlies woonachtig in Lith was dit een leuke verrassing want, zo vertelde ze, “ik heb gisteren de sleutel van ons nieuwbouw huis gekregen.” Ook voor Esther was het een leuke verassing dat de prijs gewonnen is door één van haar klanten.

Mario Walda, accountmanager van Forbo, de fabrikant van Marmoleum vloeren, vertelde wat de prijs inhoud en wat de mogelijkheden van deze vloeren zijn. Het gaat om een click Marmoleumvloer, Marmoleum dat we allemaal wel kennen wordt vaak in scholen, kantoren, ziekenhuizen enz. gebruikt.

Deze slijtvaste vloeren hebben een mooie natuurlijke uitstraling. Voor de consumentenmarkt is hier een click variant ontwikkeld. Deze panelen zijn zwevend te leggen en klikken in elkaar zoals laminaat.

Er zijn meerdere formaten van panelen en veel verschillende kleuren die met elkaar te combineren zijn. Daardoor kan de consument met dit product een hele mooie design vloer realiseren. Daarnaast is het product geheel van natuurlijke materialen gemaakt waardoor het ook nog is een duurzame vloer is.

Terwijl de accountmanager dit verteld buigen de beide dames zich over de stalenkaart en zijn al in druk overleg over hoe de vloer moet gaan worden.

Met de kennis en kunde die Meijer Colors@Home in huis heeft gaat dit project zeker een groot succes worden.